Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Franchise

Franchise

De Netwerkvloer als Franchiseformule

 
Netwerken doe je samen. Evenals groeien en bouwen aan de toekomst. Daarom zijn wij altijd op zoek naar franchisenemers. Inmiddels hebben we al fantastische samenwerkingspartners in Deventer, Hengelo, Zaltbommel/Den Bosch en Amsterdam (zie Events)

Met wie we graag in contact komen?
 
Een betrokken en succesvolle franchisenemer bezit volgens ons een aantal talenten. Zoals klantgericht ondernemerschap en een neus voor commercie en het organiseren van events. Ook weet hij of zij wat er bij ondernemers speelt, hoe De Netwerkvloer hun zakelijk netwerk kan vergroten en wat zij nodig hebben om een extra stap te zetten.

Een franchisenemer van De Netwerkvloer beschikt over een breed lokaal, zakelijk en sociaal netwerk. Een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust zijn wat ons betreft ook onmisbaar. Net als goed kunnen plannen en organiseren. Wij zoeken een verbinder, iemand die mensen motiveert en het geheel overziet in een hectische omgeving.

Iets voor jou? Dan delen wij graag onze kennis en ervaring, onze formule, organisatie en werkwijzen en methodieken. Samen bouwen we verder aan het succes van De Netwerkvloer.
 
Meer informatie:
 
Yvon Moossdorff
06-13057690 > yvon@denetwerkvloer.nl

Reviews

HDBS Coaching

Wat de Netwerkvloer bijzonder maakt is dat bezoekers al bij binnenkomst wordt gevraagd of ze een bepaalde dienst zoeken. Deze mensen worden dan ook direct verwezen naar de desbetreffende stand.
Lees meer

Rabelink Finance Consultancy

Een aanrader voor iedere ondernemer met een vooruitstrevende blik.
Lees meer
Bekijk alle reviews