Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Reviews

Bekijk alle reviews

Kubus Zwolle

Op dinsdag 13 januari stonden wij voor de tweede keer op de Netwerkbeurs. Een prachtige locatie met veel exposanten en zeer veel bezoekers. Er zijn meerdere contacten gelegd, niet alleen met bezoekers, maar ook met mede-exposanten, netwerken is immers ook elkaar helpen.

Voor ons als administratie kantoor was het erg prettig om mensen face-to-face te spreken. Meestal gaann de eerste contacten via de telefoon. Door dit directe contact is het makkelijker uit te leggen waar wij ons in onderscheiden als administratie kantoor. Vooral bij een administratie kantoor,  waar je toch veel vertrouwelijke gegevens aan elkaar toevertrouwd, moet er wel een klik zijn. Het vertrouwen in elkaar is toch erg belangrijk.

Al met al kijken wij als Kubus Zwolle tevreden terug op de netwerkvloer bij Hotel Van Der Valk, Zwolle. Wie weet tot volgend jaar!

Kubus Zwolle

Reviews

HDBS Coaching

Wat de Netwerkvloer bijzonder maakt is dat bezoekers al bij binnenkomst wordt gevraagd of ze een bepaalde dienst zoeken. Deze mensen worden dan ook direct verwezen naar de desbetreffende stand.
Lees meer

Vipconn

28 juni was voor ons de eerste keer bij De Netwerkvloer, we hebben dit als zeer positief ervaren!
Lees meer
Bekijk alle reviews