Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Acquisitie

Acquisitie

Bij de Netwerkvloer staat communicatie met de klant centraal.

Door onze specifieke ervaring, kennis van zaken en kwalitatief hoogwaardige benadering van uw doelgroep zijn wij als geen ander in staat om meer en betere leads en dus meer en betere deals voor uw bedrijf tot stand te helpen brengen.

De Netwerkvloer verkoopt, zet producten in de markt en maakt gekwalificeerde afspraken voor o.a. buitendienstmedewerkers. de Netwerkvloer is sterk in telemarketing, telefoontrainingen en beursmarketing.

Ook begeleiden en ondersteunen wij organisaties bij het uitvoeren van onderzoeken, zoals kwaliteitsonderzoek of marktonderzoek.

De Netwerkvloer leert en traint uw medewerkers om hier op een juiste wijze mee om te gaan. Effectief bellen werkt kostenreducerend  en leidt tot meer succes in uw bedrijf.

Reviews

Samenloop voor Hoop

Wat was het een inspirerende dag afgelopen dinsdag op de Netwerkvloer. Ik hoop dat u, net als wij, terug kunt kijken op mooie ontmoetingen en interessante gesprekken.
Lees meer

PEC Zwolle

In een goede sfeer en mooie setting hebben wij namens het PEC Zwolle team weer vele nieuwe bedrijven en bestaande klanten mogen spreken. Een geslaagde, leuke en inspirerende dag!
Lees meer
Bekijk alle reviews