Beursmarketing

Acquisitie
Bij De Netwerkvloer staat communicatie met de klant centraal.

Door onze specifieke ervaring, kennis van zaken en kwalitatief hoogwaardige benadering van uw doelgroep zijn wij als geen ander in staat om meer en betere leads en dus meer en betere deals voor uw bedrijf tot stand te helpen brengen.

De Netwerkvloer verkoopt, zet producten in de markt en maakt gekwalificeerde afspraken voor o.a. buitendienstmedewerkers. de Netwerkvloer is sterk in telemarketing, telefoontrainingen en beursmarketing.

Ook begeleiden en ondersteunen wij organisaties bij het uitvoeren van onderzoeken, zoals kwaliteitsonderzoek of marktonderzoek.

De Netwerkvloer leert en traint uw medewerkers om hier op een juiste wijze mee om te gaan. Effectief bellen werkt kostenreducerend en leidt tot meer succes in uw bedrijf.

Uitnodigingen beurzen
Uit onderzoek blijkt dat er slecht gereageerd wordt op uitnodigingen voor events of beurzen. Niet vanwege desinteresse, tijdgebrek of onwil, maar simpelweg omdat men het vaak vergeet.

De Netwerkvloer kan uw uitnodigingen nabellen
De remedie is eenvoudig: wij bellen na en maken uw beurs, seminar, symposium of workshop top-of-mind. Daardoor zal de respons toenemen met een factor 5 tot 10 en heeft u een hogere opkomst!

Nabellen? Dan ook een afspraak!
Tijdens het gesprek kunnen wij eventuele bezwaren wegnemen of onduidelijkheden toelichten. Wanneer de gelegenheid zich voordoet zullen wij niet nalaten om direct een afspraak te noteren. Onze alerte en zeer ervaren callcenter medewerkers weten tenslotte waar het om draait.

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: