Ondernemersbeurs
Flevonice te Biddinghuizen

dinsdag 25 november 2014
van 13:30 tot 19:00 uur (voor bezoekers)
Exposanten maken gebruik van een compleet concept, met daarin een exposantenavond, lunch, diner
Strandgaperweg 20, Biddinghuizen
Flevonice te Biddinghuizen - dinsdag 25 november 2014

Datum: 25-11-2014
Starttijd: 13.30 uur
Eindtijd: 19.00 uur
Naam : Flevonice
Adres: Strandgaperweg 20
Postcode: 8256 PZ Biddinghuizen
Website: www.flevonice.nl

Exposantenavond: 18 november 2014 aanvang 19.30 uur

Flevonice is in 2007 opgericht (door de in 2011 overleden Henk Ketelaar). Hij wilde een locatie creëren waar een oer-Hollandse sport als schaatsen het hele winterseizoen kon worden beoefend, ook wanneer het een winter niet zou vriezen. Het parcours, wat in eerste instantie 5-kilometer telde, was geïnspireerd op het schaatsparcours van de Elfstedentocht.

Na 6 jaar operationeel gedraaid te hebben ging Flevonice in 2012 failliet. Vanuit de groep aandeelhouders toonde Pinkster Vastgoed uit ’t Harde interesse om een doorstart van Flevonice te realiseren. Na een investeringsronde waarbij een aantal attracties voor de kinderen, een spectaculaire Ice Kartbaan en een compleet nieuw paviljoen werd gerealiseerd is Flevonice in het winterseizoen van 2013 weer geopend.

In de winter kan er bij Flevonice geschaatst worden op een 3-km en 400-meter ijsbaan in de natuur, is er een grote krabbelbaan voor kinderen en ligt er een spectaculaire Ice Kartbaan. Speciaal voor bedrijven kan er bij Flevonice een Battle on Ice worden georganiseerd. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden teams van maximaal 6 personen op verschillende onderdelen tegen elkaar voor de titel: IJskoud de beste! Daarnaast zijn er aparte ruimtes gecreëerd voorzien van moderne apparatuur voor vergaderingen, presentaties en/of trainingen.

Vanaf 2014 zal Flevonice ook ’s zomers haar deuren openen. Gedurende het zomerseizoen kun je bij Flevonice voor één vaste prijs onbeperkt gebruik maken van alle activiteiten (m.u.v. het Drift Karten) en onbeperkt eten en drinken. De activiteiten zijn voor jong (verkeersplein, super glijbaan met tubes, springkussen & trampolines, speeltuin, bubble voetbalveld, stepjes en skeelers) & oud (drift kartbaan, flyraden, bubble voetbal en skeelers).

De sfeervolle accommodatie van Flevonice leent zich perfect voor een gezellig bedrijfsuitje of geslaagd bedrijfsevent. De combinatie van spectaculaire activiteiten en lekker eten & drinken zorgen voor een belevenis waar je collega’s of gasten nog lang over zullen napraten!


Bekijk de website

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: