Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Exposanten

Office Hopper

Heb jij vierkante meters beschikbaar?

Huur je op dit moment een pand, etage of kantoorruimte en heb je vierkante meters over waar je niets mee doet? Wij bieden je binnenkort de mogelijkheid om dit te verhuren via ons innovatieve platform…

Hoe noemen we deze vierkante meters?

Dat noemen we verborgen leegstand… Vierkante meters die iedere maand netjes betaalt worden, maar eigenlijk niet in gebruik zijn. Het landelijk getal m.b.t. verborgen leegstand zit op een totaal van 5.000.000 vierkante meter.

Wat moet jij doen en wat regelen wij?

Jij regelt het aanbod op ons platform en bepaalt de voorwaarden van het contract. Wij matchen je met een huurder en zorgen voor de financiële en contractuele afhandeling. Ons platform is zo ingericht dat een bezichtiging automatisch geregeld wordt en een contract binnen een paar minuten gefikst is!

Huurcontract binnen een paar minuten geregeld

Onze contracten zijn afgestemd op het verhuren van verborgen leegstand. De contracten regel je volledig geautomatiseerd en online via ons platform

Wat kan ik verhuren?

Voor heel veel zelfstandig professionals is een werkplek al voldoende, maar je kan uiteraard ook een kantoorruimte of etage verhuren via ons platform. Daar is ons platform ook op ingericht!

Wat is het voordeel?

Uiteraard een stukje financieel voordeel, maar bij de juiste match haal je extra expertise en omzet binnen. Door samenwerking kun je namelijk meer omzet genereren.

Is dit onderverhuren?

Ja, dat klopt! Mocht er nu in je het contract staan dat het niet de bedoeling is dat je vierkante meters gaat onderverhuren, neem dan zeker contact met ons op. Wij zullen de eigenaar van het pand overtuigen dat er alleen maar voordelen zijn!

Verhuren jullie alleen verborgen leegstand?

Inderdaad, onze focus ligt in eerste instantie op verborgen leegstand. Ben jezelf van mening dat wij de normale leegstand ook voor je moeten verzorgen, dan zullen we dat zeker doen.
 

Bekijk de website