Art by Marieke Brouwers

Exposant:
Art by Marieke Brouwers

Ben je al een tijdje op zoek naar kunst voor op kantoor of voor in huis? Dan kan ik je misschien wel verder helpen. Ik maak schilderijen in opdracht voor particulieren en bedrijven, Ter illustratie: mijn laatste opdracht heb ik gemaakt voor Alticom Datacenters ter gelegenheid van de officiële opening van de datatoren in Hoogersmillde. Het schilderij is overhandigd aan Cj2, die de datatoren in gebruik heeft genomen.

Heb je toevallig ook een jubileum, opening, herinrichting of iets anders speciaals in de planning staan? Dan denk ik graag met je mee over de mogelijkheden die ik je kan bieden. Enkele andere bedrijven waar ik werken in opdracht voor heb gemaakt de afgelopen jaren zijn Dutz!, Politiebureau Zwolle, Right Marketing onderzoek en Stichting Vivente.

Mijn werk is te bekijken bij Grandcafé Public, Zwolle tot 6 november en bij Restaurant ’t Schellinkje in Meppel tot 30 december of op afspraak in mijn atelier. Ik ben actief op www.facebook.com/kleurrijkschilderij.nl met informatie over nieuwe exposities, werken, leuke activiteiten en producten.Bekijk de website

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: