Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Informatie

Meeting people, making business

Van ontmoeting naar succes. Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

De ondernemersbeurs voor MKB en MKB-plus

Van nieuwe contacten naar nieuwe klanten. Dat is De Netwerkvloer in één korte zin. En zo eenvoudig is het, want succes begint volgens ons bij nieuwe ontmoetingen.Op diverse data presenteren wij hét moment waarop u grote zakelijke stappen zet. De Netwerkvloer is een live zakenplatform voor ondernemers en daarmee úw podium. Word exposant, geef een boost aan uw netwerk én aan uw business!

Daarom De Netwerkvloer
Honderden ondernemers sloten zich al aan bij De Netwerkvloer. Actieve en succesvolle netwerkers uit het hele land en uit úw regio. Bent u exposant dan bent u zichtbaar. En dat is de eerste stap naar waardevolle contacten.

Deelnamemogelijkheid:       

Business Pakket € 695,00

·         deelname aan De Netwerkvloer voor twee personen met een eigen plek van minimaal 6m2 ( wanneer je deel neemt aan meerdere Events dan krijg je €100,00 korting op deelname aan een van de Events.)

Business for two € 395,00

·         samen met een collega-ondernemer of zakenrelatie deel je een eigen plek van minimaal 6m2 De Netwerkvloer. (deelname voor 1 persoon per bedrijf)

Een kleine greep uit wat u zoal mag verwachten:

✓ Deelname aan netwerkevent De Netwerkvloer (9:30-19:00)

✓ Gezamenlijke lunch en diner;

✓ Exposantenavond incl. netwerktraining (één week voor het Netwerkevent  20:00-22:00 uur )

✓ Speeddate sessies en business matches

✓ Communicatie: flyer met uw logo (online en offline), social media ---- voor elke vestiging.

✓ Exposure: vermelding en doorlink op online platform De Netwerkvloer

✓ Toegang en deelname aan De Netwerkvloer community

✓ Mogelijkheid om al uw zakenrelaties uit te nodigen

✓ Actief Social media programma

✓ Plaatsing op social media van uw filmpje met een 30 sec. pitch  (wie bent u, wat doet u en wat zoekt u? )

En veel meer! Kijk op www.denetwerkvloer.nl/informatie
Meeting people, making business. Begin vandaag, meld u aan. Wij - en véle ondernemers - ontmoeten u graag!

De exposantenavond

De exposantenavond is een week voor het Event, van 20.00 tot 22.00 uur op dezelfde locatie. Een avondvullend programma en een fantastisch moment waarbij de exposanten alvast elkaar leren kennen. Daarnaast krijgen de exposanten een training over hoe je meer rendement uit je “event” haalt.

Bezoeker

Een event van De Netwerkvloer is natuurlijk niet compleet zonder bezoekers. Zij zorgen voor een groter netwerk, extra dynamiek en daarmee nog meer kans op interessante afspraken, nieuwe opdrachten en extra omzet.
 
Wil jij (nog) niet meedoen als exposant, maar wel de sfeer proeven op De Netwerkvloer en netwerken met tientallen ondernemers? Dan ben je welkom als bezoeker. Is het je eerste keer, dan krijg je advies over hoe je het maximale uit je bezoek kunt halen. Je wordt ontvangen door het team van De Netwerkvloer en desgewenst in contact gebracht met de exposant die jou heeft uitgenodigd. Een uitnodiging van een exposant is overigens niet noodzakelijk.