Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Nieuws

Bekijk overzicht

Brenda Siebrand-Koper over netwerken

Brenda Siebrand-Koper over netwerken

Het is net werken…..

Nu uitvaartbegeleider zo ongeveer het meest gewilde beroep is onder 40+-ers en iedereen door het ontbreken van toetredingsbeperkingen een uitvaartbedrijf kan beginnen, groeit de concurrentie voor bestaande uitvaartbedrijven bijna maandelijks. Om hun werkgelegenheid te beschermen en dus geen werk te verliezen moeten uitvaartbedrijven scherp zijn op hun eigen innovatie, klantvriendelijkheid en contacten.

Netwerken is voor zakelijk succes een ‘must’. Door het spreken van andere ondernemers doe je nieuwe ideeën op voor je eigen bedrijf en door mensen te spreken kun je vertellen waar je als bedrijf voor staat. In een advertentie kun je onmogelijk het hele verhaal kwijt over hoe jij je dienstverlening ziet en bovendien is vertrouwen voor een uitvaartbedrijf heel belangrijk. Mensen willen je kennen. Niet van een foto maar echt.

Een uitvaartbedrijf netwerkt. In netwerken voor ondernemers maar ook op de uitvaarten die de onderneming voor naasten organiseert. Netwerken bij een uitvaart bestaat uit het aanknopen van een gesprekje met de voorganger, de beheerder van het gebouw of andere professioneel betrokkenen. Maar ook door vragen te beantwoorden van bezoekers van de uitvaart en belangstelling te tonen voor de gasten van het afscheid. Uiteraard is hospitality sowieso onderdeel van onze dienstverlening en mogen de bezoekers van een uitvaart van ons verwachten dat wij hen vriendelijk bejegenen en laten merken dat wij hen zien. Maar je probeert als bedrijf daar óók gezien te worden.

We zien ernaar uit om via de Netwerkvloer mensen te ontmoeten die ons inspireren en elkaar te leren kennen!

Brenda Siebrand-Koper

    Meander Uitvaartbegeleiding

Afscheidshuis Huize Hofvliet
Pannekoekendijk 15
8011 BJ  Zwolle
038- 453 63 20

meander-uitvaartbegeleiding.nl
info@meander-uitvaartbegeleiding.nlReviews

HDBS Coaching

Wat de Netwerkvloer bijzonder maakt is dat bezoekers al bij binnenkomst wordt gevraagd of ze een bepaalde dienst zoeken. Deze mensen worden dan ook direct verwezen naar de desbetreffende stand.
Lees meer

DOCUconcept

Wij hebben een leuke en zinvolle middag gehad, waarbij wij nieuwe leuke contacten hebben mogen opdoen.
Lees meer
Bekijk alle reviews