De Netwerkvloer bedankt ondernemend Emmen!

Op 27 juni jl. was De Netwerkvloer actief in het Atlas Theater van Wildlands Adventure Zoo Emmen. Er waren ondernemers uit allerlei branches vertegenwoordigd en samen zetten zij Noord-Oost Nederland die dag stevig op de kaart.
 
De Netwerkvloer werd geopend door trainers Nanno Busker en Guy Strijbosch. Zij inspireerden de ondernemers om er een actieve beurs van te maken. Ook algemeen directeur van Wildlands, Frankwin van Beers, sprak de ondernemers toe. Van Beers: “Onderneem eerlijk en zoek je eigen grenzen op. Kijk verder dan het bekende.”
 
Eenmaal geopend werden de bezoekers van De Netwerkvloer welkom geheten. Zo ontstond een mooie mix van exposanten en bezoekers. Het was een zeer succesvolle, energieke middag. Ondernemers konden deelnemen aan de business matches, tijdens deze ‘speeddatesessies’ zijn tenminste 42 concrete afspraken gemaakt. Een waardevolle toevoeging voor de exposanten en bezoekers. Ook was er een Duits zakenplein waar ondernemers kennis konden maken met ondernemen over de grens.
 
Het Atlas Theater toonde zich een ware gastheer. Een locatie midden in de stad waar men prachtig uitzicht heeft over het Raadhuisplein en de entree van Wildlands. Yvon Moossdorff, organisator van De Netwerkvloer: “Ondernemers waren écht aan het ondernemen. Ik kijk met trots terug op deze dag en we komen zeker terug!”

Bekijk hier de foto's van het Event gemaakt door van Gonny van Duinen.
De Netwerkvloer bedankt ondernemend Emmen!

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: