Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Nieuws

Bekijk overzicht

De Netwerkvloer Zwolle, een terugblik

De Netwerkvloer Zwolle, een terugblik

De banners zijn weer opgeruimd en de statafels staan weer in de loods. Wij kijken terug op een succesvol Event. Wat een energie! Yvon Moossdorff (eigenaar) werd gevraagd het Event in een woord te omschrijven: 'Fenomenaal!' was hierop haar antwoord.

Ook hebben we mooie dankbetuigingen mogen ontvangen van exposanten. Woorden als 'inspirerend', 'mooie ontmoetingen' en 'iedereen stond open voor verbinding' belandden in onze inbox. Ondernemers een stap verder helpen met hun netwerk en dus hun bedrijf. Dat is waar wij het voor doen.

Ook de woorden van wethouder René de Heer zijn ons bijgebleven. "De Netwerkvloer steekt er in Zwolle met kop en schouders boven uit door de zorg voor en na het Event." Hiermee doelt hij onder andere op onze Exposantenavond, een week voor het Event. Hier leren ondernemers elkaar alvast kennen en krijgen ze een netwerktraining van Nanno Busker om het Event samen tot een succes te maken.

Bekijk hier de Aftermovie van De Netwerkvloer Zwolle, gemaakt door FP Creation.

Wij willen alle exposanten, bezoekers, onze partners en Van der Valk Zwolle hartelijk bedanken voor dit prachtige Event! 

 Reviews

Verseput administratie en belastingadviseurs

De helikoptervluchten die wij aanboden aan onze trouwste klanten (sommige al ruim 25 jaar) was een absolute schot in de roos.
Lees meer

Brouwer Advies op Maat

Wat een fantastische Netwerkbijeenkomst!
Lees meer
Bekijk alle reviews