Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Nieuws

Bekijk overzicht

Duits Zakenplein op De Netwerkvloer in Emmen

Duits Zakenplein op De Netwerkvloer in Emmen

Inmiddels is de vertaling van onze brochure gereed en zijn we in gesprek met mooie partijen over de grens. Op De Netwerkvloer in Emmen hebben we een Duits Zakenplein waar de eerste Duitse partijen zich voor hebben aangemeld.

Wilt u in contact komen met ondernemend Duitsland? Kom dan naar De Netwerkvloer in Emmen op 27 juni a.s. bij WILDLANDS Adventure Zoo.De Netwerkvloer beschikt (hoe kan het ook anders) over een enorm groot netwerk. In dit netwerk zitten inmiddels ook bedrijven die Nederlandse ondernemers in contact brengen met het buitenland. Samen met hen kunnen wij ervoor zorgen dat u als ondernemer in contact komt met Duitse bedrijven. Wilt u met uw bedrijf de stap maken naar onze Oosterburen? Ook daarvoor is kennis en expertise aanwezig.

Kom in contact met deze ondernemers op De Netwerkvloer in Emmen. De meest effectieve manier is door deel te nemen als exposant aan De Netwerkvloer. De voordelen van deelname als exposant kunt u hier lezen. 

Wij zien u graag op De Netwerkvloer Emmen!Reviews

MacHelp

Een mooie gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Een goed georganiseerd evenement met een ontspannen sfeer.
Lees meer

Rootz Reclame

De Netwerkvloer, afgelopen dinsdag 28 juni 2016 werd verzorgd bij Golfclub Zwolle. Met zo'n 100 exposanten en ca. 600 bezoekers was het een groot succes!
Lees meer
Bekijk alle reviews