Exclusieve aanbieding Top of Holland

De samenwerking tussen De Netwerkvloer en Top of Holland onderstreept het belang van een sterk netwerk. Door de krachten te bundelen ontstaat er een enorm zakenplatform waar bedrijven zich kunnen presenteren, hun kennis kunnen delen en samen verder te groeien naar een economisch sterke regio.

Aanbieding Top op Holland

In plaats van bijeenkomsten te houden op horecalocaties met sprekers, hebben we besloten ons m.i.v. januari 2017 hoofzakelijk toe te spitsen op bedrijfsbezoeken en andere evenementen waar op dezelfde manier kan worden genetwerkt, contacten leggen, kennis vergaren en kennis delen. Misschien wel veel beter, omdat tijdens bedrijfsbezoeken (“industriële- en  z.g. maakbedrijven”) meer interactie tussen de bezoekers plaatsvindt.
Een extra voordeel is dat je gemakkelijk in contact kunt komen de met directie van het bedrijf waar we op dat moment op bedrijfsbezoek zijn. Ook zij hebben producten en/of diensten nodig. En mogelijk kun jij dat bieden.  

Het lidmaatschap kostte voorheen bij ons € 500,00 excl. btw per jaar en nu € 350,00 excl. btw per jaar. Bovendien krijg je bij het aangaan van een nieuw lidmaatschap er ook nog eens twee maanden gratis bij, dus i.p.v. 12 nu 14 maanden. 

En dat voor 8-10 bijeenkomsten per jaar op diverse locaties in Noord Nederland. Leden krijgen een eigen bedrijfsprofiel op de website van Top of Holland. Dus het enige wat verandert is een goedkoper en aantrekkelijker lidmaatschap.  

Kortom, kom in actie, word nu lid en profiteer van onze aanbieding door gebruik te maken van een laagdrempelig en aantrekkelijk lidmaatschap. 

BUSINESSCLUB TOP OF HOLLAND: “NETWERKMANEGEMENT DAT WERKT” 

Businessclub Top of Holland 
Polarisweg 8, 9933HG Delfzijl 
hanskrol@bedrijfsnetwerk-topofholland.nl 
www.bedrijfsnetwerk-topofholland.nl  
tel. 06 - 53 20 21 33
Exclusieve aanbieding Top of Holland

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: