Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Nieuws

Bekijk overzicht

Exposantenavond De Netwerkvloer Emmen

Exposantenavond De Netwerkvloer Emmen

Op 27 juni a.s. organiseert De Netwerkvloer een Event in het ATLAS theater van Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Een week voor het evenement, op 20 juni, organiseren we de exposantenavond. Op deze avond komen de exposanten bij elkaar in informele sfeer om de eerste contacten te leggen, kennis te maken met De Netwerkvloer, haar partners en tegelijkertijd zijn er inspirerende sprekers om de ondernemers een boost te geven en samen van het evenement een succes te maken.


Training Nanno Busker De exposanten krijgen allereerst een training van trainer, coach en adviseur Nanno Busker. Hier leren ze de kneepjes van het vak als het gaat om netwerken maar ook tips om het evenement tot een succes te maken. Het lijken open deuren maar niets is minder waar. Wij merken dat ondernemers enorm gemotiveerd en geïnspireerd raken door deze training en zelfs de doorgewinterde netwerker valt nog wel eens van verbazing van zijn stoel.


Training Guy StrijboschNaast de training van Busker hebben we iedere exposantenavond een aanvullende trainer/spreker. In Emmen neemt trainer en presentator Guy Strijbosch dit deel voor zijn rekening. Strijbosch is wat men zegt een LinkedIn Profiel Expert. LinkedIn is een onmisbare tool geworden voor ondernemers maar hoe goed kennen we dit medium? 

  • Wat is Social selling en hoe zet ik dit optimaal in? 
  • Hoe krijg ik (meer) klanten via LinkedIn? 
  • Hoe presenteer ik mijzelf op een netwerkbijeenkomst of beurs? 

Kortom: de exposantenavond is een zeer waardevol moment in De Netwerkvloer. Deelname aan de exposantenavond zorgt voor kennismaken, kennis delen en kennis ontvangen. Een stevige basis voor een succesvol Event!Reviews

Rootz Reclame

De Netwerkvloer, afgelopen dinsdag 28 juni 2016 werd verzorgd bij Golfclub Zwolle. Met zo'n 100 exposanten en ca. 600 bezoekers was het een groot succes!
Lees meer

Huis ten Wolde Steenwijk

Met inzet.nl doen we al enige tijd prettig zaken met Huis ten Wolde en zij hebben ons benaderd om als exposant deel te nemen aan de Netwerkvloer.
Lees meer
Bekijk alle reviews