fit20: Kort maar krachtig!


fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode. Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel merk en meetbaar resultaat.
 
Iedereen die één fit20 oefening doet voelt meteen dat het wat met je doet. Het is intensief...bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen. Om dat veilig te doen, train je één op één met een personal trainer en top apparatuur. Je hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening je doet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en jouw inspanning. Daarom vind je bij fit20 geen muziek of andere afleiding, maar een rustige en prettige ruimte waar met focus wordt getraind.
 
De fit20 methode is verankerd in onderzoek, praktijkervaring en gevalideerd door resultaat. Het uitgangspunt van fit20 is dat spieren voldoende prikkels nodig hebben om sterker te worden. Daar is een uitgekiend aantal herhalingen voor nodig, een goede techniek en voldoende weerstand. Het gewicht waarmee je traint, is hierdoor zwaarder en er zijn een stuk minder herhalingen. De fit20 training is intensiever dan je gewend bent, maar de duur is veel korter. De personal trainer zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert en helpt je door de lastige trainingsmomenten heen. De vaste afspraak werkt als een positieve stok achter de deur.
 
Na de sterke trainingsprikkel worden je spieren en je hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel en herstel is één keer per week trainen, en de rest van de week rust. Zo wordt 20 minuten trainen per week eigenlijk heel gewoon. Dat geeft tijd, ruimte en energie om aan je werk, gezin of plezier te besteden!
 
fit20 biedt ook bedrijfsfitness aan voor fit en energiek personeel. Er kan alleen of samen met een collega worden getraind. De combinatie van airco en trainen in slow-motion maakt het mogelijk dat omkleden niet nodig is. fit20 is hierdoor makkelijk inpasbaar als vast onderdeel van de werkweek.
 
Op www.fit20.nl vind je meer informatie en lees je authentieke klantverhalen. fit20: Kort maar krachtig!

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: