HNK - Het Nieuwe Kantoor

Kantoorruimte die je terugverdient met netwerken? HNK – Het Nieuwe Kantoor


Meeting people, making business is de pay off van de beurs De Netwerkvloer. HNK is trotse partner van dit event. Wij kunnen ons helemaal vinden in de pay off, wat je dan ook terug ziet in ons concept HNK- Het Nieuwe Kantoor. Hoe mooi is het als je vanuit je kantoor mensen ontmoet die je inspireren en uiteindelijk ook business komen brengen. Hoe efficiënt is het als je tijdens het halen van een kop koffie, een gesprek met een potentiele opdrachtgever of klant kan voeren.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is de ultieme (net)werklokatie voor flexwerkers, starters, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit goed aan bij de wens van ondernemingen die efficiënt willen huren, werken en vergaderen. De gebruiker huurt precies het metrage en de diensten die hij nodig heeft, voor de duur die bij zijn bedrijfsplan past. Een HNK vestiging kenmerkt zich door een stijlvolle inrichting, een sociaal hart, flexplekken, Managed offices (ingerichte kantoren), kantoor op maat en vergaderfaciliteiten. Zo wordt aan elke ondernemer het juiste kantoor, werkplek of vergaderruimte geboden. HNK heeft een landelijke dekking met 13 vestigingen.


 


Netwerken

Als moderne ondernemer wordt je geacht veel te netwerken, maar hoe gaat dit dan eigenlijk in zijn werk? Er worden tegenwoordig heel veel netwerkevents georganiseerd; sommige kosteloos en voor iedereen toegankelijk, andere betaald of alleen op uitnodiging. Om je tijd efficiënt in te delen is het belangrijk om van tevoren goed te bekijken of een netwerk voor jou interessant is. Wie komen er? Welke bedrijven worden vertegenwoordigd en wat zouden zij voor mij kunnen betekenen of ik voor hen? Vooraf definieer je je doelen; wil ik kennis delen en inspiratie opdoen? Of ideeën toetsen, een netwerk opbouwen, bestaande relaties versterken of gewoon gezellig een borrel drinken. Vaak zijn de beschikbare deelnemerslijsten ook handig, zodat je achteraf contact kan hebben met de deelnemers van dit betreffende event. Indien je de juiste bijeenkomsten voor jouw business kiest, zijn deze zeer interessant om kennis en contacten op te doen, leads te genereren en uiteindelijk daadwerkelijk zaken te doen.


HNK faciliteert het moderne ondernemerschap

HNK staat voor modern ondernemerschap: flexibel, professioneel, verbindend en op maat. Bij HNK wordt ondernemerschap beleefd en opnieuw ingevuld door flexwerkers, starters, groeiers, corporates en multinationals. Al deze ondernemers vormen samen het kloppend hart van HNK, wij noemen dat Club HNK. Daarom zijn we partner van een beurs als De Netwerkvloer, wij geloven nl dat modern ondernemerschap veel meer is dan alleen vierkante meter kantoorverhuur, het is de combinatie van werken, vergaderen, ontmoeten en verbinden.

download


HNK Apeldoorn

HNK Apeldoorn ligt strategisch nabij de A50 en is een markant gebouw (circa 14.500 m²) van 20 verdiepingen hoog met een indrukwekkende architectuur. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte is ingericht als ontmoetingsplek met werkplekken, verschillende zithoeken, lange werktafels en een Grand Café, dat in Apeldoorn uitzicht biedt over het water. Naast ‘kantoor op maat’ (kantoorruimte met flexibele metrage, looptijd en opleveringsniveau) biedt HNK Apeldoorn ook Managed offices (volledig ingerichte kantoorruimtes) en flexwerkplekken. Uniek zijn de vergaderruimtes en Managed offices op de 19e etage die een geweldig uitzicht over de Veluwe en de stad Apeldoorn bieden. Op de overige etages worden reguliere kantoorruimtes op maat aangeboden.

download


HNK Beursaanbieding

Wil jij ook werken precies hoe en wanneer het jou uitkomt? Niet meer thuis aan de keukentafel, maar in een professionele omgeving met andere ondernemers? Exact de ruimte huren die je nodig hebt? In een inspirerende eigentijdse omgeving? Dat doe je bij HNK! Het Nieuwe Kantoor is een concept met werkplekken, kantoorruimtes en vele diensten voor zowel de ZZP'ers als multinationals. Een warme omgeving waar flexibiliteit en full-service een nieuwe betekenis hebben, zodat iedereen kan (net)werken. HNK heeft een landelijke dekking en bevindt zich ook in Apeldoorn (Boogschutterstraat). Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor werken, vergaderen of Club HNK. HNK biedt bezoekers van De Netwerkvloer een korting van 50% op het HNK Business Membership met vele voordelen! Vraag ernaar tijdens de Netwerkvloer en check de voorwaarden.

www.hnk.nl

 

HNK - Het Nieuwe Kantoor

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: