Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Nieuws

Bekijk overzicht

Meld 5 ondernemers aan en krijg een Citytrip cadeau!

Meld 5 ondernemers aan en krijg een Citytrip cadeau!

De Netwerkvloer heeft zich al vele jaren bewezen als succesvol event waarbij op een laagdrempelige manier zaken kan worden gedaan.
 

Graag verwelkomen wij u als exposant tijdens dit het Event op 28 november bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. En…. Zou het niet mooi zijn om collega-ondernemers uit de regio hier ook enthousiast voor te maken? 
 
Wanneer een collega-ondernemer zich dankzij uw enthousiasme, aanmeldt als exposant, maakt u kans op een gratis citytrip naar Londen, Parijs, Barcelona, Praag of Riga!
U deelt het succes van het event met een van uw relaties, en geniet misschien ook nog eens van een weekendje weg met uw partner naar een van de mooie steden die Europa kent.


Dat noemen we win-win!

Wanneer een exposant uw naam invult tijdens de aanmelding, ontvangt u een lot. Hoe meer exposanten uw naam bij de aanmelding invullen, hoe meer loten u ontvangt. Op 28 november 2017 wordt een gelukkige winnaar getrokken tijdens het Event te Groningen en bekend gemaakt via social media.
 

Wilt u zeker weten een gratis citytrip?

Meld dan 5 collega-ondernemers aan en u bent gegarandeerd van een weekendje weg naar een van de genoemde mooie steden in Europa!
 
Van ons krijgt u de vliegreis èn de hotelovernachtingen cadeau!

Aanmelden kan via deze link
 
 

Reviews

HDBS Coaching

Wat de Netwerkvloer bijzonder maakt is dat bezoekers al bij binnenkomst wordt gevraagd of ze een bepaalde dienst zoeken. Deze mensen worden dan ook direct verwezen naar de desbetreffende stand.
Lees meer

DWF Mediamakers

Een meerwaarde van De Netwerkvloer is dat je als exposant je eigen klanten en contacten kunt uitnodigen.
Lees meer
Bekijk alle reviews