Meld 5 ondernemers aan en krijg een Citytrip cadeau!

De Netwerkvloer heeft zich al vele jaren bewezen als succesvol event waarbij op een laagdrempelige manier zaken kan worden gedaan.
 

Graag verwelkomen wij u als exposant tijdens dit het Event op 28 november bij Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk. En…. Zou het niet mooi zijn om collega-ondernemers uit de regio hier ook enthousiast voor te maken? 
 
Wanneer een collega-ondernemer zich dankzij uw enthousiasme, aanmeldt als exposant, maakt u kans op een gratis citytrip naar Londen, Parijs, Barcelona, Praag of Riga!
U deelt het succes van het event met een van uw relaties, en geniet misschien ook nog eens van een weekendje weg met uw partner naar een van de mooie steden die Europa kent.

Citytrip


Dat noemen we win-win!

Wanneer een exposant uw naam invult tijdens de aanmelding, ontvangt u een lot. Hoe meer exposanten uw naam bij de aanmelding invullen, hoe meer loten u ontvangt. Op 28 november 2017 wordt een gelukkige winnaar getrokken tijdens het Event te Groningen en bekend gemaakt via social media.
 

Wilt u zeker weten een gratis citytrip?

Meld dan 5 collega-ondernemers aan en u bent gegarandeerd van een weekendje weg naar een van de genoemde mooie steden in Europa!
 
Van ons krijgt u de vliegreis èn de hotelovernachtingen cadeau!

Deelnemen kan via deze link
 
 

Meld 5 ondernemers aan en krijg een Citytrip cadeau!

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: