Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Nieuws

Bekijk overzicht

Seeders nieuwe partner De Netwerkvloer

Seeders nieuwe partner De Netwerkvloer

Internet marketing bureau Seeders bedenkt en denkt mee in strategische internetconcepten. Zodra het concept optimaal is, zorgt Seeders voor traffic en een hoge conversie. Hiervoor worden verschillende online kanalen ingezet zoals zoekmachine optimalisatie, Adwords campagnes, affiliatie en e-mail campagnes. Seeders is Google partner.
 

Creatief

Commercieel creatief kan je ze noemen. Zo hebben zij zelf tactieken bedacht om Adwords advertenties te genereren en technieken om hoog in Google te komen.
 

Oprecht

Het is Seeders eraan gelegen om authentiek te zijn en te blijven. Misschien is dat de reden dat maar weinig klanten hun verlaten.
 

Evenwichtig

Zij starten een samenwerking met het oog op de lange termijn. Graag vieren zij samen de successen, maar staan ook aan je zij als het even wat minder gaat.

Wij zijn heel blij met deze nieuwe partner! 

www.seeders.nl

Reviews

Noordhuis Meppel en Zwolle

Jullie en jullie team bedankt voor dit geweldige event. Was wederom goed georganiseerd en in een prettige sfeervolle omgeving...
Lees meer

Hofvlietvilla

De samenstelling van de deelnemers is zorgvuldig gekozen... het is een reuze gezellig evenement, zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement
Lees meer
Bekijk alle reviews