Het echte verschil maak je samen.
Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen.
In een leuke en ontspannen sfeer. Dát is De Netwerkvloer.

Nieuws

Bekijk overzicht

The sky is the limit tijdens het netwerkevent bij Van der Valk Apeldoorn

The sky is the limit tijdens het netwerkevent bij Van der Valk Apeldoorn

Op dinsdag 13 maart 2018 komen ondernemers uit regio Apeldoorn bijeen om te netwerken en elkaar te inspireren tijdens De Netwerkvloer Apeldoorn. Na voorgaande succesvolle edities is het spiksplinternieuwe Van der Valk Hotel Apeldoorn het decor voor veel ondernemers om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Daarnaast maken de verschillende exposanten ook kennis met elkaar. Het netwerkevent in Apeldoorn kan zomaar het cruciale contact voor u als ondernemer opleveren.


Netwerken op grote hoogte


Uitzonderlijk tijdens De Netwerkvloer Apeldoorn is de mogelijkheid tot netwerken op grote hoogte. Reserveer een vliegticket en neem samen met uw zakenrelatie plaats in een helikopter voor een inspirerend gesprek met uniek uitzicht op Apeldoorn. Uw netwerkervaring wordt letterlijk naar een hoger niveau getild.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen als exposant of als bezoeker op dit Event! Reviews

PEC Zwolle

In een goede sfeer en mooie setting hebben wij namens het PEC Zwolle team weer vele nieuwe bedrijven en bestaande klanten mogen spreken. Een geslaagde, leuke en inspirerende dag!
Lees meer

Verseput administratie en belastingadviseurs

De helikoptervluchten die wij aanboden aan onze trouwste klanten (sommige al ruim 25 jaar) was een absolute schot in de roos.
Lees meer
Bekijk alle reviews