OfficeCentre Landelijke Partner van De Netwerkvloer

Office Center partner van de Netwerkvloer

OfficeCentre Altijd een goed idee 

Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen. Wij weten wat ondernemers nodig hebben en dat is heel wat! Daarom hebben we alles in huis wat je als ondernemer nodig hebt: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kun je bij ons terecht voor al je drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning.

Alles onder één dak
Office Centre is de plek voor al je kantoorartikelen: van inkt, toner, papier en schrijfwaren tot allerlei facilitaire artikelen en post- en verzendingsoplossingen. Wij bieden alleen online al meer dan 13.000 producten en ons assortiment groeit voortdurend. Daarnaast zijn we ook het adres voor al je drukwerk en technische ondersteuning. Kortom, alles wat je bedrijf nodig heeft.

 
Persoonlijk advies in onze 39 winkels
Met 39 vestigingen door het hele land is er altijd een Office Centre bij jou in de buurt. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om je te helpen, met een luisterend oor, passend advies én een glimlach. Zo weet je zeker dat je het product of de oplossing krijgt dat je echt nodig hebt.

www.officecentre.nl

 

 

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: