Review: Hofvlietvilla

De samenstelling van de deelnemers is zorgvuldig gekozen.

“Hofvlietvilla heeft voor de tweede keer meegedaan met De Netwerkvloer. De spin-off is niet direct meetbaar, maar de samenstelling van de deelnemers is zorgvuldig gekozen. Met name onder de enthousiaste regie van mevr. Moosdorf. Voor de editie van 2019 hebben wij besloten weer mee te doen met De Netwerkvloer, voor de extra boost. Het is een reuze gezellig evenement, zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement”, aldus Ton Kolman.

Ontdek de Hofvlietvilla

De Hofvlietvilla is een brasserie in een oud rietgedekt pand. Een voormalige woonvilla met een moderne serre aan de stadsgracht van Zwolle. Hier kunnen de gasten meegenieten van een stukje ‘historisch’ Zwolle in een mooie, groene tuinsetting met terras en water in combinatie met ‘hospitality & experience’.

Hofvlietvilla is een unieke plek op vele fronten. Hier kunnen gasten terecht voor vergaderingen, feesten en partijen of voor andere bijeenkomsten. En de Hofvlietvilla is elke dag van het jaar geopend vanaf 10.00 uur. Als gasten kan je genieten van een lunch, diner, een high tea, een hapje en een drankje. Ontdenk de Hofvlietvilla op www.hofvlietvilla.nl.

Hofvlietvilla

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: