Review: MacHelp

Een mooie gelegenheid om nieuwe contacten op te doen.

“Als ondernemer uit Kampen is De Netwerkvloer een mooie gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Een goed georganiseerd evenement met een ontspannen sfeer”, vertelt Saskia van Waard enthousiast. “Door de voorafgaande speeddate sessies aan De Netwerkvloer heb ik veel exposant kunnen spreken”.

MacHelp helpt haar klanten in de breedste zin van het woord

De totale ICT-omgeving bij diverse bedrijven, scholen, non-profit organisaties, overheden en particulieren wordt tot in de puntjes verzorgd. Met de kennis van MacHelp op de achtergrond blijf je als ondernemer uit ICT halen wat erin zit. Of het nu gaat om een bedrijfsnetwerk of thuiscomputer, hard- of software, advies of support. De kennis van het team van enthousiaste medewerkers zal niet teleurstellen. MacHelp is sterk in onafhankelijk advies en ondersteuning, en hebben eigen software ontwikkelaars in dienst die websites en applicaties bouwen.

Het assortiment is tevens uitgebreid met refurbished producten. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en is bovendien milieuvriendelijk. MacHelp is gespecialiseerd in Apple, Google G Suite, Web apps, Web development, hosting, helpdesk, installatie op locatie. Bekijk de mogelijkheden op www.machelp.nl

MacHelp

Bekijk foto & video impressie!

Direct bekijken

Partners van De Netwerkvloer: